Road
Landevejen står for skud

Road har været en stor af Principia i mange år, og i år 2020 bliver Road endnu større. Året introducerer Aero Carbon, en nyudviklet serie, som er skabt til høj fart på landevejen. Samtidig vender Evolve Carbon tilbage med sine bedste specifikationer til dato. Er du i stedet på jagt efter en solid aluminiumsracer med gode specifikationer, er Evolve Aluminium værdig løsning.

I år 2020 kan du som noget helt nyt sammensætte din egen Aero Carbon og Evolve Carbon. Det betyder, at du kan få den helt rigtige farve, størrelse og komponenter.

NYHED 2020

Sammensæt din egen Aero Carbon eller Evolve Carbon

FÅ DEN HELT RIGTIGE FARVE, STØRRELSE OG KOMPONENTER

Som noget helt nyt er det nu muligt at sammensætte sin egen custom Principia Road, der bygges på enten vores nyudviklede Aero Carbon-ramme eller Evolve Carbon. Det er både nemt og bekvemt - du følger blot 3 simple skridt. Besøg din lokale Principia forhandler og sammensæt den ultimative Principia Road. Når du har sammensæt en Aero Carbon eller Evolve Carbon efter netop dine behov, bliver cyklen håndbygget i Randers, Danmark.

Evolve Carbon

Lær mere

Aero Carbon

En sand fuldblodsracer

Principia Aero Carbon er vores ultimative racercykel-serie. Som det fremgår i navnet, er cyklen bygget på en Aero Carbon-ramme, der ligger på den hårfine balance mellem vægt og aerodynamik. Det sikrer en utroligt stiv og farthungrende ramme. Aero Carbon fås i forskellige udstyrsniveauer alt afhængigt af behov.

Se modellerne

Evolve Aluminium

Begynd din rejse her

Principia Evolve Alu består af en bred række racercykler, der er lette, hurtige og fuld af karakter. Evolve Alu skinner igennem på landevejen, om du er til tur-, trænings- eller konkurrencecykling. Er du ny eller rutineret på landevejen, er der altid en Evolve Alu til dig.

Se modellerne

Evolve Carbon

Uovertruffen præstation

Principia Evolve Carbon er vores ultimative road cykler. Evolve Carbon er proppet med kvalitetsudstyr fra top til bund. Evolve Carbon er karakteriseret af lette kulfiberdele, der sikrer ualmindeligt hurtige og effektive cykler. Løft din landevejscykling op på det højeste niveau og præster over dine vildeste forventninger med Evolve Carbon.

Se modellerne

TT One

Hvert sekund tæller

Principia TT One er én af vores absolutte topmodeller med udstyr og teknologi fra øverste hylde. I kampen mod tiden har du brug for al den hjælp, som moderne teknologi tilbyder. Derfor har vi udfordret os selv for at udvikle en fartmaskine, der kombinerer ekstrem aerodynamik med effektiv kraftoverførsel. Indtag føringen med Principia TT One.

Se TT One

Hos Principia får du

5 års garanti på stel
Dansk kvalitet
Forhandlere over hele landet