Road
Landevejen står for skud

Road har været en stor af Principia i mange år, og i år 2020 bliver Road endnu større. Året introducerer Aero Carbon, en nyudviklet serie, som er skabt til høj fart på landevejen. Samtidig vender Road Carbon tilbage med sine bedste specifikationer til dato. Er du i stedet på jagt efter en solid aluminiumsracer med gode specifikationer, er Road Aluminium værdig løsning.

I år 2020 kan du som noget helt nyt sammensætte din egen Aero Carbon og Road Carbon. Det betyder, at du kan få den helt rigtige farve, størrelse og komponenter.

NYHED 2020

Sammensæt din egen Aero Carbon eller Evolve Carbon

FÅ DEN HELT RIGTIGE FARVE, STØRRELSE OG KOMPONENTER

Som noget helt nyt er det nu muligt at sammensætte sin egen custom Principia Road, der bygges på enten vores nyudviklede Aero Carbon-ramme eller Evolve Carbon. Det er både nemt og bekvemt - du følger blot 3 simple skridt. Besøg din lokale Principia forhandler og sammensæt den ultimative Principia Road. Når du har sammensæt en Aero Carbon eller Evolve Carbon efter netop dine behov, bliver cyklen håndbygget i Randers, Danmark.

Aero Carbon

En sand fuldblodsracer

Principia Aero Carbon er vores ultimative racercykel-serie. Som det fremgår i navnet, er cyklen bygget på en Aero Carbon-ramme, der ligger på den hårfine balance mellem vægt og aerodynamik. Det sikrer en utroligt stiv og farthungrende ramme. Aero Carbon fås i forskellige udstyrsniveauer alt afhængigt af behov.

Se modellerne

Road Alu

Begynd din rejse her

Principia Road Alu består af en række racercykler, der er lette, hurtige og fuld af karakter. Road Alu skinner igennem på landevejen, og er perfekt til både nye og erfarne ryttere. Road Alu fås i forskellige udstyrsniveauer alt afhængigt af behov.

Se modellerne

Road Carbon

Uovertruffen præstation

Principia Road Carbon er lette racercykler skabt til den entusiastiske rytter. Road Carbon er karakteriseret af lette kulfiberdele og nøje udvalgte komponenter, der sikrer ualmindeligt hurtige cykler med høj manøvrerbarhed. Road Carbon fås i forskellige udstyrsniveauer alt afhængigt af behov.

Se modellerne

Hos Principia får du

5 års garanti på stel
Dansk kvalitet
Forhandlere over hele landet