Mountainbikes
Kør sporet tyndt med Principia mountainbikes

Principia mountainbikes er bygget til at præstere på sporet. Vores store udvalg af aluminiums- og carbon mountainbikes sikrer, at der altid er en cykel til dig, om du er til sjov, træning eller konkurrencer. Modellerne fås i en lang række udstyrvarianter, og en stor del af dem er monteret med beslag til tilbehør såsom lås, bagagebærer og skærme.

Sammensæt din egen Evoke Carbon

Få den helt rigtige farve, størrelse og komponenter

Som noget helt nyt er det nu muligt at sammensætte sin egen custom Principia Evoke Carbon Det er både nemt og bekvemt - du følger blot 3 simple skridt. Besøg din lokale Principia forhandler og sammensæt den ultimative Principia MTB. Når du har sammensæt en Evoke Carbon, bliver cyklen håndbygget i Randers, Danmark.

Lær mere

MTB Alu

Adrenalinfremmende mountainbikes

Principia MTB Alu er skabt til at køre skovbunden tynd året rundt. Samtidig er samtlige modeller udstyret med beslag til montering af bl.a. lås, skærme og bagagebærer. MTB Alu er klar til det hele, om du er til sjov, træning eller bare vil have en fed hverdagscykel.

Se modellerne

MTB Carbon

Kompromisløs råstyrke

Principia MTB Carbon mountainbikes er top-tunede, løbsklare cykler bygget på stive kulfiberrammer. Vi tester og udvikler vores MTB Carbon på de snævre danske singletracks, hvor kontant styring og hurtig, adræt reaktion afgør alt.

Se modellerne

MTB Fully

Designet til entusiasten

Principia MTB Fully er en nyudviklet og højt præsterende mountainbike. MTB Fully er udstyret med full-suspension, der skaber en ekstrem effektiv affjedring, uanset hvor du cykler. Det betyder, at du er sikret stabilitet og tryghed på sporene, så du altid kan presse dig selv til det yderste. Med MTB Fully får du en mountainbike oplevelse som aldrig før.

Se MTB Fully

Hos Principia får du

5 års garanti på stel
Dansk kvalitet
Forhandlere over hele landet