Mountainbikes
Kør sporet tyndt med Principia mountainbikes

Principia mountainbikes er bygget til at præstere på sporet. Vores store udvalg af aluminiums- og carbon mountainbikes sikrer, at der altid er en cykel til dig, om du er til sjov, træning eller konkurrencer. Principia mountainbikes findes også som junior og elcykler.

NYHED 2020

Sammensæt din egen Evoke Carbon

Få den helt rigtige farve, størrelse og komponenter

Som noget helt nyt er det nu muligt at sammensætte sin egen custom Principia Evoke Carbon Det er både nemt og bekvemt - du følger blot 3 simple skridt. Besøg din lokale Principia forhandler og sammensæt den ultimative Principia MTB. Når du har sammensæt en Evoke Carbon, bliver cyklen håndbygget i Randers, Danmark.

Lær mere

Evoke Aluminium

Adrenalinfremmende mountainbikes

Med teknologi fra toppen af modelprogrammet, er Principia Evoke Alu som skabt til at køre skovbunden tynd. Evoke Alu er klar til det hele, om du er til sjov, træning eller løb. Evoke Alu findes i et bredt udvalg, så du med sikkerhed kan finde en MTB efter dine behov.

Se modellerne

Evoke Carbon

Kompromisløs råstyrke

Principia Evoke Carbon mountainbikes er top-tunede, løbsklare cykler bygget på stive kulfiberrammer. Vi tester og udvikler vores Evoke Carbon på de snævre danske singletracks, hvor kontant styring og hurtig, adræt reaktion afgør alt.

Se modellerne

Evoke Fully

Designet til entusiasten

Principia Evoke Fully er en nyudviklet og højteknologisk mountainbike. Evoke Fully er udstyret med full-suspension, der skaber en ekstremt effektiv affjedring, om du cykler i skoven eller på landevejen. Det betyder, at du er sikret stabilitet og tryghed på sporene, så du altid kan presse dig selv til det yderste og præstere på højeste plan. Med Evoke Fully får du en mountainbike oplevelse som aldrig før.

Se modellen

Evoke Junior

Til skolen og skoven

Principia Evoke junior imiterer vores Evoke-voksencykler. Evoke junior mountainbikes er bygget af solide offroad-komponenter, der kan klare strabadserne i skoven. Med en Principia Evoke junior mountainbike er du klar til at give din far og mor baghjul på sporet.

Evade

Specielt udviklet til krævende forhold

Baseret på vores erfaring fra sporene har vi ikke kun sat luftgaffel på cyklen - affjedringen er også lagt i hænderne på de brede dæk, som sørger for et stærkt greb i underlaget og et komfortabelt ridt på de mest krævende ture.

Se modellen

Hos Principia får du

5 års garanti på stel
Dansk kvalitet
Forhandlere over hele landet