Mountainbikes
Kør sporet tyndt med Principia mountainbikes

Principia mountainbikes er bygget til at præstere på sporet. Vores store udvalg af aluminiums- og carbon mountainbikes sikrer, at der altid er en cykel til dig, om du er til sjov, træning eller konkurrencer. Principia mountainbikes findes også som junior og elcykler.

Evoke Aluminium

Adrenalinfremmende mountainbikes

Med teknologi fra toppen af modelprogrammet, er Principia Evoke Alu som skabt til at køre skovbunden tynd. Evoke Alu er klar til det hele, om du er til sjov, træning eller løb.

Se modellerne

Evoke Carbon

Kompromisløs råstyrke

Principia Evoke Carbon mountainbikes er top-tunede, løbsklare cykler bygget på stive kulfiberrammer. Vi tester og udvikler vores Evoke Carbon på de snævre danske singletracks, hvor kontant styring og hurtig, adræt reaktion afgør alt.

Se modellerne

Evade

Specielt udviklet til krævende forhold

Baseret på vores erfaring fra sporene har vi ikke kun sat luftgaffel på cyklen - affjedringen er også lagt i hænderne på de brede dæk, som sørger for et stærkt greb i underlaget og et komfortabelt ridt på de mest krævende ture.

Se modellerne

Evoke Junior

Til skolen og skoven

Principia Evoke junior imiterer vores Evoke-voksencykler. Evoke junior mountainbikes er bygget af solide offroad-komponenter, der kan klare strabadserne i skoven. Med en Principia Evoke junior mountainbike er du klar til at give din far og mor baghjul på sporet.

Se modellerne

Hos Principia får du

5 års garanti på stel
Dansk kvalitet
Forhandlere over hele landet