GO OFF ROAD
Aldrig har vores Gravel program været større

Gravel er en fusion af en racercykel, crosscykel og mountainbike - de fedeste cykler til dig der elsker en lang tur på landevejen eller en spontan tur på sporet. Alle vores Gravel er sammensat udelukkende af kvalitetskomponenter, så du altid kan give den fuld gas.

Gravel sortimentet er større end nogensinde før, som sikrer en stor bredde i udvalget af modeller. Det betyder, at du har rig mulighed for at vælge imellem stelmateriale, geargruppe, farve og meget andet.

Time to go off road!

SAMMENSÆT DIN EGEN GRAVEL CARBON

FÅ DEN HELT RIGTIGE FARVE, STØRRELSE OG KOMPONENTER

Lær mere

NEMT OG BEKVEMT

Som noget helt nyt er det nu muligt at sammensætte sin egen custom Principia Gravel Carbon, der bygges på vores ultimate Gravel-ramme. Det er både nemt og bekvemt - du følger blot 3 simple skridt. Besøg din lokale Principia forhandler og sammensæt den ultimative Principia Gravel Carbon. Når du har sammensæt en Gravel Carbon efter netop dine behov, bliver cyklen håndbygget i Randers.

Gravel opsummerer alt det gode fra MTB, Cross og Race. Et racerstel kombineret med brede dæk betyder, at du kan køre hurtigt på landevejen, lave en afstikker på skovstien og race hjem ad grusvejen. Med Gravel kan du lade det impulsive råde året rundt.

Høje karakterer til Gravel Carbon

Testet af Feltet.dk og Cykelmagasinet

Feltet.dk og Cykelmagasinet har testet vores ultimative gravelcykel, Gravel Carbon.

 

Feltet.dk - vurdering: 9/10

Feltet.dk beskriver Gravel Carbon som: "Det er én af de bedste gravelcykler, jeg har kørt på.."

Læs hele testen fra Feltet.dk

 

Cykelmagasinet - vurdering: 5/6

Cykelmagasinet beskriver Gravel Carbon som: "Det er svært at sætte en finger på den præcis årsag, men Principa Gravel Carbon kører bare ekstremt godt."

Læs hele testen fra Cykelmagasinet

GRAVEL KAN FÅS MED DEN GRAVEL SPECIFIKKE GEARGRUPPE - SHIMANO GRX

Se alle Gravel modeller med Shimano GRX

Hos Principia får du

5 års garanti på stel
Dansk kvalitet
Forhandlere over hele landet